Наталія Корольова з Миронівки Київської області: «Мрію стати фінансистом, тому вступаю до НУБіП»

July 21, 2017

  Національний університет біоресурсів і природокористування України – поліпрофільний. В нас 38 спеціальностей бакалаврату та 32 магістерських програми. Аграрними з них можна назвати лиш третину. Економічний блок представлений спеціальностями «Економіка підприємства», «Економічна кібернетика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Біржова діяльність» тощо. Кожного року на них – шалений конкурс. Серед вступників на економічний факультет миронівчанка Наталія Корольова, яка закінчила міський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ліцей" і мріє стати фінансистом. 

 
- Чому обрала саме НУБіП?
 
- Дізналася про НУБіП від друзів. А взимку до нас приїздили студенти університету, які раніше навчалися у моїй школі, а тепер тут. Їх розповідь вразила мене. Можливості і перспективи, які відкриває економічний факультет широкі й спонукають до розвитку та самореалізації кожної особистості.   
 
- Звідки в тебе мрія стати фінансистом?
 
- Я обрала спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», тому що вважаю, що ця спеціальність актуальна і перспективна. По закінченні університету у мене є можливість реалізуватися в багатьох сферах економіки, вибирати різні професії: економіст, бухгалтер, фінансист, менеджер, банківський працівник, держслужбовець та ін.
 
- Чим цікавишся окрім навчання?
 
- Закінчила дитячо-юнацьку спортивну школу та маю перший юнацький спортивний розряд з легкої атлетики. Бачачи на власні очі спортивну базу НУБіП переконалася, що зможу тут розвивати свої здібності.
 
Розмовляв Олексій Муравський
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook