Олена Голенко: стати землевпорядником мені порадив випускник факультету

July 17, 2017

          Тендітна абітурієнтка Олена Голенко  з села Новосілки Києво-Святошинського району ще в перші дні вступної кампанії навідалася на факультет землевпорядкування разом з випускником 2005 року Олександром Замлинським. За його порадами вона планує отримати спеціальність «Геодезія та землеустрій», оскільки знає, що роботу за фахом знайти легко. 
    -                     Олено, чому ви обрали НУБіП і вирішили  особисто завітати в навчальний корпус,  приймальну комісію?

 Про НУБіП я чула давно, адже певний час проживала поряд. Із засобів масової інформації дізналася про високе місце в рейтингу ВНЗ України та Києва. Чула багато схвальних відгуків. Те що хочу навчатися саме в цьому навчальному закладі, я вже твердо вирішила, проте розгубилася у різноманітті спеціальностей. Вагалася між економічним напрямом і землевпорядним. Проте, поставити перший пріоритет спеціальності «Геодезія та землеустрій», вирішила  вже побувавши тут. До того ж правилами прийому передбачений галузевий коефіцієнт, який разом із сільським мені додасть ще декілька додаткових балів.
При подачі електронної заяви, виникли певні труднощі, як виявилось  в перший роботи день база ЄДБО не працювала, тому і вирішила скористатися допомогою відповідальних секретарів приймальної комісії. Доречі, відмічу належну підготовку працівників приймальної комісії, які дали мені відповідь на мої запитання і вже наступного дня я без проблем подала заяву.  Усі пріоритети використала обираючи спеціальності НУБіП.
 
-                     Які плани на майбутнє?
Звісно ж, що хочу студенткою НУБіП та отримати престижну професію європейського рівня, побувати на стажуванні за кордоном, вдосконалити знання іноземної мови. 
 
 
-                     Бажаємо успіхів, сподіваємось вже в серпні, ви побачите себе в списках зарахованих до нашого навчального закладу!
 
 
Розмову провела
доцент кафедри земельного кадастру Ольга Тихенко
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook