На факультеті інформаційних технологій почався захист бакалаврських робіт

June 14, 2017
      На факультеті інформаційних технологій з 14 червня почався захист бакалаврських робіт  студентів напряму підготовки “Комп'ютерні науки”. Протягом трьох днів здобуті знання захищатимуть 45 студентів.  
 

 

     Тематика бакалаврських робіт є різноманітною та цікавою. Членами комісії із захисту відмічено, що студенти демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті. Головою комісії є д.т.н. Аушева Наталія Миколаївна, членами комісії д.пед.наук Глазунова Олена Григорівна, к.т.н. Голуб О.М., к.т.н. Ткаченко Олексій Миколайович.

 

       Належний рівень представлених до захисту робіт переконливо засвідчив, що студенти проявили себе фахівцями в теорії і практиці. На захисті також були присутні керівники бакалаврських робіт, активна підтримка яких додавала впевненості та наснаги під час захисту робіт.
 
 
      Належний рівень представлених до захисту робіт переконливо засвідчив, що студенти проявили себе фахівцями в теорії і практиці. Науково-педагогічні працівники кафедри комп'ютерних наук привітали бакалаврів з успішним захистом, бажають  подальшого професійного зростання і запрошують до навчання в магістратурі.

 

  

Ірина Ясенова, доцент кафедри комп'ютерних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook