Словацький аграрний університет (м. Нітра)-НУБіП України (м. Київ): на факультеті аграрного менеджменту відбувся онлайн-захист випускної бакалаврської роботи

June 7, 2017
Деканат ФАМ

     7 червня 2017 року, у рамках захисту випускних бакалаврських робіт згідно графіка навчального процесу, на факультеті аграрного менеджменту відбувся онлайн-захист студентки 4 курсу 7 групи напряму підготовки «Менеджмент» Покотило Юлії Олександрівни, яка проходить паралельне навчання в Словацькому аграрному університеті (м. Нітра)

     Для цього наказом ректора було створено екзаменаційну комісію по захисту в складі голови – д.е.н., професора кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Забуранної Л. В. та членів: від НУБіП України – д.е.н., професора, член-кореспондента НААН України, завідувача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Галушка В. П.; к.е.н., доцента, декана факультету аграрного менеджменту Остапчука А. Д. та від Словацького аграрного університету – декана факультету економіки та менеджменту Єлени Горської та заступника декана по навчанню Івети Убрежової.

У визначений наказом час сторони зв’язалися за допомогою skype-зв`язку й комісія розпочала роботу. Юлія Покотило представила на захист роботу на тему «Перспективи розвитку сільського господарства України на основі біоекономіки», виконану під керівництвом к.е.н., доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД  Діброви Л. В. По завершенню доповіді послідували запитання членів комісії, з якими доповідач блискуче справилась.

Рішення комісії було одностайним – робота заслуговує відмінної оцінки. Голова комісії Леся Забуранна та члени комісії від української сторони Валерій Галушко та Анатолій Остапчук, а також координатор міжнародних програм факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун привітали Юлю та її батьків (які, до речі, весь цей час тримали кулаки за доньку) з успішним захистом та побажали їй подальших успіхів, творчих здобутків, такого ж результату від майбутнього захисту в Нітрі й запросили продовжити навчання в магістратурі.
 

  Людмила Денисенко, заступник декана
факультету аграрного менеджменту,
наставник 4 курсу 7 групи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook