Профорієнтація триває: в об’єктив землевпорядників потрапила Кам’янщина

April 18, 2017

 Профорієнтаційна робота триває. Цього разу до об’єктива викладачів землевпорядного факультету потрапила Кам’янка, що на Черкащині. Доцент кафедри землевпорядного проектування Чумаченко Олександр Миколайович провів зустрічі з учнями 10 –х та 11-х класів Кам'янської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів, Кам'янського еколого - економічного ліцею «Камелія», а також налагодив зв’язки для подальшої співпраці із керівництвом Кам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

                          У форматі діалогу, було обговорено переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, акцентовано увагу слухачів на особливостях та перспективах навчання студентів в університеті, а також широкому виборі спеціальностей, що відкриває широкі перспективи та можливості по працевлаштуванню, в тому числі і за кордоном. При зустрічі було розкрито  можливості проходження закордонного стажування із паралельним поглибленням знань іноземних мов.

 

Розкриті можливості університету при підготовці високоякісних наукових кадрів за різними спеціальностями. В ході дискусій, учні цікавились питаннями кількості бюджетних місць, вартості навчання, а також умовами та вартістю проживання в гуртожитках. Особливу увагу було зосереджено на можливостях вишу надавати фахову військову підготовку студентів, із подальшим зарахуванням до молодшого командирського складу ЗСУ.

В ході дискусії із учнями та вчителями, Олександром Чумаченком, було розкрито особливості та перспективи навчання на факультеті землевпорядкування. Обговорювалися питання пов’язані із сучасним введенням та забезпеченням земельно-кадастрових і геодезичних робіт в Україні.
                За сприяння проведенню профорієнтаційної роботи висловлюємо подяку Ємець Людмилі Іванівні - директору школи та Чучко Людмилі Михайлівні - заступнику директора з виховної роботи Кам'янської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів, Чумаченку Олегу Анатолійовичу – директору Кам'янського еколого - економічного ліцею «Камелія», Бондаренко Ларисі Іванівні – директору Кам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Подальша співпраця стане важливим продовженням підготовки фахівців найвищого рівня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook