День відкритих дверей для випускників коледжів

April 12, 2017
Факультет інформаційних технологій ласкаво відкрив двері для випускників коледжів. Цьогоріч до нас завітало понад 50 студентів. Майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитися з навчальними аудиторіями, навчальними електронними ресурсами, де працюють наші студенти, оцінити творчі доробки активу факультету та просто попити чай із смачними цукерками. Звичайно була і офіційна частина заходу, де декан факультету Глазунова Олена Григорівна, її заступники та завідуючі кафедр докладно презентували діяльність факультету та відповідали на всі поставлені питання. Про студентське дозвілля розповів заступник голови студентської організації факультету Голуб`ятніков Андрій.
Особливістю цьогорічного заходу стала надзвичайна усвідомленість та визначеність студентів, які вже обрали спеціальність, на яку будуть вступати. Цікавили їх питання про вступні екзамени, форми їх здачі, можливості навчання на денній і заочній формі навчання, вартість контракту, переваги при працевлаштуванні та можливості поєднання навчання та практичного стажування.
Приємно здивували студентів можливість навчання на базі Microsoft Imagine Academy, Cisco Networking Academy та проходження професійної сертифікації від зазначених компаній.
Всі присутні отримали необхідну інформацію, а для тих, хто з різних причин не зміг відвідати захід вся інформація буде розміщена на офіційному сайті університету та навчально-інформаційному порталі факультету.
 
Колектив факультету інформаційних технологій побажав всім майбутнім вступникам удачі, успіхів у навчанні та творчої наснаги!
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook