Підведено підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки "Обладнання лісового комплексу"

March 8, 2017
    07 березня 2017 року згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом МОН України на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року з напряму підготовки «Обладнання лісового комплексу».
    Зі вступним словом до учасників олімпіади звернулись члени робочого організаційного комітету О.А. Бешун, О.Т. Лавріненко та В.П. Курка, які привітали присутніх з відкриттям першого етапу олімпіади та побажали студентам успіхів в інтелектуальному змаганні.
    І етап олімпіади проведено у два тури: перший – теоретичний, який передбачав виконання студентами тестових завдань з використанням ПК, другий – полягав у розв’язуванні 5 задач різного рівня складності.
    У І етапі олімпіади з напряму підготовки «Обладнання лісового комплексу» взяли участь 13 студентів 1-го року навчання в магістратурі факультету конструювання та дизайну.
Всі учасники олімпіади продемонстрували достатньо високий рівень знань в галузі обладнання лісового комплексу.
    Переможці І етапу олімпіади: студенти 1-го року навчання у магістратурі Кулінський Валерій Васильович – І місце, Гайдук Альона Вікторівна – ІІ місце і Чугаєв Артем Олександрович – ІІІ місце, з чим ми їх і вітаємо та бажаємо творчих здобутків і подальших успіхів у навчанні.
 
 


Олексій Бешун,
доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем

 

Звіт про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2016-2017 н.р.  тут

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook