Факультет аграрного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу

February 27, 2017
22 лютого 2017 року представники факультету аграрного менеджменту НУБіП України, а саме: д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Руслан Іванович, д.е.н., професор кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського Забуранна Леся Валентинівна, к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Кузьменко Сергій Володимирович та к.е.н., старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі к.е.н.  Четверик Олена Вікторівна провели профорієнтаційну роботу в смт. Ставище Київської області серед учнів 11 класів Ставищенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - педагогічний ліцей» №1, а також в Cтавищенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - юридичний ліцей» №2 імені О.С. Паланського.
Під час зустрічі було присутні 79 учнів чотирьох 11-х класів. Майбутні випускники шкіл мали можливість переглянути інформаційні ролики про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет аграрного менеджменту. Під час спілкування з викладачами учні також отримати детальну інформацію про спеціальності «Маркетинг», «Менеджмент» та спеціалізацію «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Викладачі НУБіП України зосередили увагу випускників на перевагах навчання в університеті: сучасна матеріально-технічна база, великий науковий потенціал, кваліфікований професорсько-викладацький склад, можливість пройти виробниче стажування за кордоном, наявності широкого спектру спільних навчальних програм (Erasmus+ та ін.)  із ВУЗами Польщі, Словаччини, Чехії, Франції та ін. країн,  що передбачають отримання подвійних дипломів.
Також увагу майбутніх вступників зосередили увагу на наявності в НУБіП України можливостей для всебічного розвитку творчих та спортивних здібностей студентів, а також перспективі подальшого працевлаштування випускників університету в провідних українських та світових аграрних компаніях.
Учні двох шкіл смт. Ставище також отримали буклети про університет та інформацію про правила прийому до НУБіП на 2017 рік та особливості вступної кампанії. Викладачі факультету аграрного менеджменту під час поїздки також відвідали Ставищенську центральну районну бібліотеку, керівництву якої надали презентаційні матеріали про університет та факультет аграрного менеджменту. Окремо були проведені зустрічі з директорами шкіл, які відмітили, що понад 10 випускників даних шкіл навчаються в НУБіП України та наголосили на  важливості своєчасного інформування про умови вступу до ВНЗ та перелік спеціальностей.
 
Ларіна Я.С.,
                                                                         д.е.н., професор, завідувач кафедри

маркетингу та міжнародної торгівлі 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook