COCA-COLA BEVERAGES UKRAINE

18 February 2017, 10:31
 
Екскурсія на завод "Кока-Кола" цілком підтвердила наші очікування. Група студентів факультету конструювання та дизайну 16.02.2017 р. на власні очі побачила процес виробництва газованих напоїв в Україні. 
 
Изображение 
 
Завдання заводу – виготовлення та дистрибуція Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola VanillaFantaSprite, соків та нектарів Rich та «Добрий», BotaniQ, холодних чаїв Nestea, енергетичних напоїв Burn та Gladiator, природної води Bonaqua та здійснення повного циклу виробництва напоїв, починаючи з підготовки води, виробництва сиропу і закінчуючи розливом готових напоїв у пластикові (ПЕТ) пляшки, виготовлені тут же. 
Екскурсія розпочалась з Музею історії заводу, де нам розповіли про найцікавіші факти з історії його існування. На момент відкриття він став найбільшим, найпотужнішим та найсучаснішим підприємством серед усіх виробників безалкогольних напоїв у Європі. Окрім того, на заводі виробляється вуглекислий газ, що застосовується для виготовлення газованих напоїв. Дуже цікавим був макет всього заводу, який давав уявлення масштабності всього виробництва. 
 
Изображение 
 
Неймовірно захоплююча була екскурсія по цехам Заводу-гіганта. Звісно, зберігаючи стерильну чистоту, ми відвідали цех по очищенню води, цех контролю якості, цех виробництва тари: пластикових пляшок, цех розливу готової продукції в алюмінієві, скляні та пластикові пляшки. 
 
Изображение 
 
Особливої уваги заслуговують великі машини автомати. Виробництво максимально автоматизовано. Там, де раніше потрібно було б 100 робітників, сьогодні з легкістю, працює всього 10.  
По закінченню екскурсії ми мали змогу дегустувати улюблені напої, виготовлені безпосередньо під час нашої присутності та отримали цікаві презенти від Coca-Cola Beverages Ukraine. 
 
Изображение 
 
Анастасія Гаврушко, 
Студентська організація ф-ту КД 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook