ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ТЕОРІЇ ТА ІСТОРІЇ ДЕРЖАВИ І ПРАВА: КРОКУЄМО НАЗУСТРІЧ МАЙБУТНІМ СТУДЕНТАМ

January 21, 2017

  20 січня 2017 року в рамках профорієнтаційної роботи Юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри теорії та історії держави і права Гелич Алла Олександрівна відвідала середню загальноосвітню школу № 67 м. Києва, де провела тематичну бесіду «Вибір майбутньої професії – одне із найважливіших рішень у житті». 

     Даний захід проведений з метою роз’яснення учням важливості усвідомленого вибору майбутньої професії, від якого залежить не лише успіх у подальшому житті та реалізація закладеного потенціалу особистості, а й отримання задоволення від своєї професійної діяльності.

    Під час проведення бесіди старшокласники мали змогу ознайомитись із найбільш гострими проблемами, що постають перед вищими навчальними закладами у ході професійного навчання та підготовки майбутніх фахівців-юристів, а також формування у них високого рівня психологічної та правової культури вищою школою. Окрім цього, учні були поінформовані щодо основних напрямків діяльності Юридичного факультету НУБіП, форм та методів навчальної роботи, яка здійснюється науково-педагогічним складом факультету. Також майбутні абітурієнти з особливою цікавістю сприйняли інформацію стосовно організації студентського самоврядування, участі у позанавчальному житті, культурно-масових заходах, що проводяться на Юридичному факультеті НУБіП.

     Наприкінці зустрічі всі присутні отримали буклети з інформацією про діяльність НУБіП, а також були запрошені на День відкритих дверей НУБіП, який відбудеться 11 березня 2017 року.

доцент кафедри теорії та історії держави і права
Алла Гелич

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook