Профорієнтаційна робота економічного факультету в столичному регіоні

December 29, 2016

Викладачі економічного факультету продовжують профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів шкіл, ліцеїв і гімназій Київської області.

Зокрема 22 і 26 грудня 2016 р. доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій Ланченко Є.О. зустрівся з учнями двох 11 х класів Бориспільського НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки та двох 11 х класів Бориспільської загальноосвітньої школи І ІІІ ступенів № 8.

Бориспільський НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки 11 А

Бориспільський НВК “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І ІІІ ступенів” ім. К. Могилки 11 Б

11 А та 11 Б Бориспільської загальноосвітньої школи І ІІІ ступенів № 8

Це був завершальний профорієнтаційний візит доцента економічного факультету в цьому році до загальноосвітніх навчальних закладів Київщини. До цього доцент вже побував у решті шкіл м. Борисполя й поінформував їх випускників про переваги навчання в НУБіП України та професійні перспективи. Таким чином установлено контакти з керівництвом Бориспільських загальноосвітніх навчальних закладів із метою систематичного проведення відповідних профорієнтаційних заходів і в майбутньому.
Про високий статус НУБіП України знають багато учнів старших класів шкіл м. Борисполя. Вони уважно прослухали інформацію про економічний і інші факультети вузу, умови прийому в 2017 р., задавали багато запитань щодо працевлаштування, спортивних і культурно-мистецьких секцій, військової кафедри, практики й паралельного навчання в інших країнах світу, вартості навчання за контрактом тощо. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді, оскільки доцент Ланченко Є.О. має досвід двох приймальних кампаній у НУБіП України в 2014 р. і 2016 р.
Потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.


О.Ю. Єрмаков,
завідувач кафедра економіки праці та
розвитку сільських територій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook