Факультет аграрного менеджменту на VIII міжнародній конференції «Ведення аграрного бізнесу»

13 December 2016, 9:00
Ramada Encore, Київ

      8 грудня, студенти ФАМ за запрошенням голови ради роботодавців факультету, генерального директора Українського клубу аграрного бізнесу, Тараса Висоцького, відвідали підсумкову VIII міжнародну конференцію «Ведення аграрного бізнесу в Україні»

     Програма конференції складалася з 7-ми сесій, присвячених актуальним темам 2016 року: «Управління земельними ресурсами», «Кризова логістика в АПК», «Аграрний експорт: куди прямуємо?», «Інноваційні технології в агробізнесі», «Податки та фінанси: чого очікувати у 2017 році?» та «Корпоративна відповідальність». У фокусі цьогорічної конференції була державна політика та вплив основних законодавчих змін на сільське господарство, оскільки держава регулює ключові елементи і сфери, які впливають на ефективність агровиробництва. Так, на сьогодні держава є монополістом у логістиці; підписує міжнародні угоди щодо виходу на зовнішні ринки, безпосередньо впливаючи на збут продукції; запроваджує «правила гри» щодо використання сучасних технологій (в тому числі, біотехнологій); регулює земельні та фінансові питання.

   І сесію відкрив Президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Алекс Ліссітса, який висвітлив основні питання, що будуть розглядатись протягом дня, та побажав усім продуктивної роботи. Потім, генеральний  директор Українського клубу аграрного бізнесу, Тарас  Висоцький розповів про особливості конференції, та запросив до слова Міністра аграрної політики і продовольства України, Тараса Кутового.

    На кожній з подальших 6 сесій, що відбувались паралельно, обговорювались актуальні проблеми АПК зі спікерами-практиками:

Наталія Микольська, Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України

Фолькер Зассе, Керівник проекту «Українсько-німецький агрополітичний діалог»

Оксана Крижанівська, Партнер, адвокат, ALEXANDROV&PARTNERS

Андрій Кошиль, Президент, асоціація «Земельна спілка України»

Олена Мельник, Менеджер з логістики, Кернел

Тетяна Сокор, Заступник директора «Новік Порт Сервіс» , Risoil S.A.

Наталія Порвіна, Директор Департаменту підтримки агробізнесу, Сredit Agricole Bank

Сувра Чакраборті, Директор, AMC OVERSEAS

Ольга Марченко, Керівник відділу технологій та розвитку в Україні, Монсанто

 

     Від імені студентів факультету, хочемо подякувати раді роботодавців ФАМ, зокрема голові, Тарасу Висоцькому, за можливість відвідувати подібні заходи, оскільки перейнявши досвід від фахівців такого рівня, ми робимось на крок ближчими до своєї мети – працювати на благо країни!

Голова студентської організації

факультету  аграрного менеджменту,

Ірина Янкова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook