Відкрите практичне заняття «Theory of human rights» у переддень святкування Дня прав людини

November 28, 2016

     На виконання розпорядження ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнка викладачі юридичного факультету проводять відкриті практичні заняття. Однією з них стала асистент кафедри теорії та історії держави і права Наталія Поліщук, яка 25 листопада 2016 р. провела відкрите практичне заняття на тему «Theory of human rights» для групи англомовної групи «Прав-1603» юридичного факультету.
     Вивчення теми прав людини, передбаченої робочою програмою дисципліни «Теорія держави і права», символічно співпало із Днем прав людини, який згідно з пропозицією Генеральної асамблеї ООН відзначається 10 грудня кожного року.

     Студенти розглянули декілька найважливіших правових аспектів даної теми. Дослідили етапи становлення та розвитку прав людини, ознайомилися з положеннями міжнародних документів щодо прав людини, переглянули ознайомче відео з освітнього сайту «United for human rights», висловили свої думки щодо необхідності вдосконалення існуючих механізмів захисту основних прав людини. В рамках семінару студенти поділилися один з одним інформацією щодо міжнародних стандартів, гарантій та юридичних обмежень прав людини.

     Для засвоєння теми студенти виконали запропоновані викладачем завдання у вигляді кросвордів і тестових завдань. Семінар пройшов активно, студенти продемонстрували глибокі знання, проявили наполегливість при підготовці до заняття та хороший рівень володіння англійською мовою.


Завідувач кафедри теорії та
історії держави і права
Віра качур

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook