Магістри 2 року навчання представили результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт

4 November 2016, 15:00

 

04.11.2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С.Кваші від 26.09.2016 р. № 55 на базі факультету інформаційних технологій відбулася загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання. Були представлені результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт з метою підвищення їх якості, недопущення дублювання тем та уникнення плагіату.
 
На заході були присутні: начальник відділу магістерських програм, к.е.н, доцент О. Колеснікова, декан факультету інформаційних технологій Глазунова О.Г., заступники декана к.е.н., доцент Клименко Н.А., к.т.н., доцент Ткаченко О.М., завідувачі кафедр д.е.н., професор Скрипник А.В., к.е.н. Швиденко М. З., к.п.н. Касаткін Д.Ю., д.е.н. Попрозман Н.В. та та викладачі кафедр.
 
Результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт представили 40 студентів-магістрів 2 року навчання:
- 16 студентів спеціальності «Економічна кібернетика»;
- 12 студентів спеціальності «Інформаційні управляючі системи та технології»;
- 12 студентів спеціальності «Комп`ютерний еколого-екомічний моніторинг».
 
Виступи студентів супроводжувалися постерними презентаціями (інфографікою). Під час доповідей студенти торкались актуальних питань розробки інформаційних систем, впровадження новітніх інформаційних технологій в галузях природокористування, обговорювали питання інвестиційного клімату в Україні та оцінки ризиків в природокористуванні. В обговоренні представлених доповідей активну участь взяли викладачі кафедр економічної кібернетики, комп'ютерних систем і мереж, інформаційних і дистанційних технологій, інформаційних систем та кафедри комп’ютерних наук.
 
Досить жваву дискусію викликали роботи магістрів Коваленко Дениса, Гудзя Олександра, Юрчук Ірини та Костенка Сергія.
 
Студентам було надано поради щодо вдосконалення магістерських робіт на етапі їх завершення. Викладачі відмітили високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження. Загалом, результати конференції показали широкий спектр проблем досліджень та наявність завершених розробок. Проведення загальноуніверситетської конференції для студентів магістратури 2 року навчання в майбутньому дозволять підвищити рівень дипломних проектів та допоможуть магістрам краще підготуватись до захисту.
 
Ірина Ясенова
доцент кафедри комп'ютерник наук

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook