Програма стажування ім. Н. Борлога для українських дослідників

October 21, 2016

Міністерство сільського господарства США оголошує набір на програму стажування ім. Н. Борлога для українських дослідників, які володіють англійською мовою, для навчання та можливості співпраці за трьома напрямами:

  • виробництво сільськогосподарської продукції: поліпшення систем зрошення, розвиток посухостійких рослин, застосування біотехнологій, сучасні способи обробки ґрунтів, запобігання втрат врожаю
  • біотехнології: розуміння використання біотехнологій у сільському господарстві
  • здоров’я тварин і їх харчування: програми ліквідації хвороб, викликаних особливо небезпечними і небезпечними патогенними мікроорганізмами, які можуть завдати негативного впливу на економіку виробництва яловичини і свинини

Обрані стипендіати отримають нагоду попрацювати один-на-один з наставником в одній з наукових установ США. Після завершення 10-12 тижневого стажування, наставник відвідає домашню установу стипендіата, щоб  продовжити співпрацю з теми дослідження.

 

Останній термін подачі заявок на участь у програмі  стажування ім. Нормана Борлога для України 30 листопада, 2016 р.

 

Кваліфіковані кандидати повинні подати свої анкети і додаткові документи на сайті https://borlaug.fluidreview.com

Більше інформації про програмі - http://www.fas.usda.gov/programs/borlaug-fellowship-program .

Конкурс на отримання грантів «Протидія корупції в Харківській області»

Відділ з правоохоронних питань (INL) Посольства США в Україні у співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією запрошує неприбуткові неурядові організації прийняти участь у конкурсі грантових проектів на тему боротьби з корупцією, а також зміцнення механізмів, які сприяють прозорій діяльності та підзвітності місцевих органів виконавчої влади в Харківській області.

Останній термін подання заявок на участь у даному конкурсі - 1 грудня 2016 року, четвер (12:00 за Київським часом).

Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії

Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії. Заявки на загальний конкурс приймаються постійно, не існує кінцевого терміну подачі заявок – конкурс є постійно діючим.

Загальний конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформаціїї (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого терміну.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook