Інтерактивні заняття зі студентами 2 курсу напряму підготовки "Менеджмент"

11 April 2016, 10:00
11 квітня на факультеті аграрного менеджменту під керівництвом кандидата філософських наук, доцента Тетяни Вікторівни Данилової відбулося інтерактивне заняття з філософії для студентів 2 курсу напряму підготовки «Менеджмент», на яке було запрошено представників деканату та кураторів відповідних академічних груп.

      Ведучими даного заходу були Гайдамакіна Людмила та Дубовик Марія. Студенти мали можливість самостійно обрати найцікавішу та найактуальнішу для них тему й висвітлити її у своїх доповідях, що успішно зробили  Ася Галузинська, Вадим Волошин, Катерина Сучок, Яна Балацька. 

Розпочали заняття з доповіді про виникнення філософії, а продовжили проблемами сьогодення. Найбільший інтерес в аудиторії виник при розгляді тем  "Благодійність у сучасному світі", а особливо "Рівність між чоловіком і жінкою". У ході виступів студенти задавали багато питань, на які доповідачі шукали відповіді. Активну участь в обговоренні взяли Ірина Чорноброва, Юлія Горнік, Інна Крук, Олена Ковбаса, Євген Клименко, Дмитро Дісковський та інші.
До обговорення приєдналися гості, зокрема куратор 5 групи Аліна Василівна Троян поділилася своєю думкою на тему гендерної рівності. Адже саме ця тема була найбільш обговорюваною і, що найцікавіше, учасники так і не дійшли до єдиної думки й доводили свої погляди досить наполегливо і обґрунтовано. 
Протягом пари було піднято важливі питання й багато студентів мали бажання висловити власну думку, та, на жаль, не вистачило часу. Тому учасники з нетерпінням чекають продовження, де знову будуть розглядатися актуальні для сучасної молоді питання, тож обговорення буде не менш активним.
Адміністрація факультету дякує за запрошення та проведення на високому рівні даного заходу викладачу кафедри філософії Тетяні Вікторівні Даниловій та ведучим Гайдамакіній Людмилі і Дубовик Марії.    

Денисенко Л. С., заступник декана факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook