70-а науково-практична конференція “Актуальні проблеми розвитку галузей тваринництва та рибництва”

25 March 2016, 23:41

       На факультеті тваринництва та водних біоресурсів 23-24 березня 2016 року відбулася 70-а науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів актуальні проблеми розвитку галузей тваринництва та рибництва. 

       Відкрив конференцію директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва І.П. Чумаченко, який зазначив що конференція за участю провідних науковців дозволяє аспірантам набути та удосконалити навички методичних підходів до проведення наукових досліджень, аналізу отриманих результатів з відображенням актуальності проблем сьогодення у тваринництві та рибництві. Найактивнішими виявилися науковці кафедр технологій виробництва молока та м’яса, біології тварин і технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві. 

      На конференції заслухано доповіді науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів з різних напрямків досліджень. Доповіді викликали жваві дискусії, цікаве обговорення та слушні пропозиції щодо вирішення проблем, які накопилися в аграрній галузі.

 

 

 

 

І. Чумаченко

директор НДІ технологій та якості

продукції тваринництва


Т. Антонюк

секретар, доцент кафедри технологій

виробництва молока та м’яса

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook