Кафедрою фінансів проведено профорієнтаційну роботу

March 4, 2016
Київський транспортно-економічний коледж НТУ.

Професійна орієнтація – інформація молодому поколінню знань про різноманітні професії, про їх особливості, виховання інтересів до певної професії з урахуванням особистісних здібностей. 


 

2 березня 2016 року доцент кафедри фінансів НУБіП України Данилевська-Жугунісова Ольга Євгеніївна провела профорієнтаційну роботу з учнями Державного вищого навчального закладу «Київського транспортно-економічного коледжу» НТУ.


 

Поняття «профорієнтація» здається зрозумілим кожному, хто ознайомиться з ним навіть вперше – це орієнтація учнів на ті або інші професії.

 

Правильний і свідомий вибір професії та навчального закладу — це моральне задоволення, висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії — точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів.

 

Під час зустрічі Данилевська-Жугунісова О.Є. ознайомила майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Проінформувала про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на економічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. Інтерес визвала розповідь про цікаву роботу гуртка «Фінансовий аналітик» на кафедрі фінансів.

 

Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри.
Доцент Данилевська-Жугунісова О.Є. запросила майбутніх абітурієнтів в НУБіП України на «День відкритих дверей» 12 березня 2016 р.

 

Проведенню зустрічі посприяли директор ДВНЗ «КТЕК» НТУ Шульга Н.Д. Кандидат технічних наук, доцент, «Заслужений працівник народної освіти України», «Почесний працівник Транспорту України». Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів, заступник директора з виховної роботи Годзюмаха Г.І. "Відмінник освіти України" та викладачі коледжу.

 

Висловлюємо величезну подяку!

 

Данилевська-Жугунісова О.Є.,


доцент кафедри фінансів.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook