Декан економічного факультету Діброва А.Д. відвідав Миколаївський національний аграрний університет та Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського.

February 3, 2016

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України з 27 по 28 січня 2017 р. з метою поглиблення університетської співпраці, вивчення досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів декан економічного факультету Діброва А.Д. з 27 по 28 січня 2016 року відвідав Миколаївський національний аграрний університет та Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського.
В Миколаївському національному аграрному університеті Діброва А.Д. на зустрічі з ректором університету, проф. Шебаніним В.С., директором навчально-наукового інституту економіки та управління, доц. Клочан В.П., обговорили низку питань щодо особливостей організації освітньої діяльності в університеті.
Декан обліково-фінансового факультету проф. Вишневська О.М. поділилась досвідом формування навчальних планів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр» відповідно до нового переліку спеціальностей.

 

На фото Діброва А.Д разом із деканом обліково-фінансового факультету МНАУ проф. Вишневською О.М. (праворуч) та заступником декана з навчальної роботи обліково-фінансового факультету МНАУ доц. Стамат В.М.

 

Завідувач кафедри обліку і аудиту проф. Дубініна М.В. поділилась досвідом підготовки фахівців з обліку і аудиту. Зокрема, всі НПП кафедри пройшовши курси підвищення кваліфікації в Центрі Сертифікованого навчання компанії 1С отримали Сертифікати «1С: Бухгалтерія 8». На кафедри функціонує навчально-наукова лабораторія «Навчальна бухгалтерія».

 


На фото Діброва А.Д. з директором навчально-наукового інституту економіки та управління МНАУ доц. Клочан В.П. (ліворуч) та завідувачом кафедри обліку і аудиту МНАУ проф. Дубініна М.В.
 

Завідувач кафедри фінансів і кредиту проф. Сіренко Н.М. поділилась досвідом підготовки фінансистів в навчально-науковій лабораторії «Навчальний банк» з використанням автоматизованої банківської системи (АБС) «Scrooge III».

 

На фото Діброва А.Д. із завідувачем кафедри фінансів і кредиту МНАУ проф. Сіренко Н.М.


Декан факультету менеджменту проф. Шебаніна О.В. продемонструвала сучасну матеріально-технічну базу факультету. Поділилась досвідом та особливостями підготовки фахівців на очолюваному факультеті. Велике зацікавлення викликало відвідування Тренінгового центру де здійснюється підготовка менеджерів.
На завершення Діброва А.Д. відвідав музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині.

 

На фото Діброва А.Д. з директором навчально-наукового інституту економіки та управління МНАУ доц. Клочан В.П. та деканом факультету менеджменту МНАУ проф. Шебаніною О.В. (праворуч)
 

Дякуємо за співпрацю керівництву університетів та колегам НУБіП України!
Також Діброва А.Д. зустрівся з деканом факультету економіки Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського проф. Кіщаком І.Т. де також обговорили нагальні проблеми підготовки фахівців економічного профілю.

 


 

Деканат економічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook