ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ : корисна інформація, приємні враження та нові знайомства

November 17, 2015

               17 листопада, в день, коли молодь святкує  День студента, коледж гостинно  відчинив  двері для усіх бажаючих дізнатися про навчальний заклад та освіту, яку кожен зможе отримати, вступивши до ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

Навчальний заклад з радістю зустрічав майбутніх випускників шкіл , їхніх батьків та вчителів, які завітали до нас з шкіл та гімназії      м. Бережани та шкіл району  а саме з сіл Надрічне, Жуків, Котів та Божиків.
Знайомство з нашим закладом майбутні вступники почали з бесіди, яка відбулася у конференц-залі за участю  директора коледжу к.ф.н, доцента Пилипишин С.І.  
Окремо була акцентована увага на умовах прийому до коледжу, які майбутнім вступникам  детально роз’яснив  відповідальний секретар приймальної комісії  Лещук В.І.
Після завершення бесіди провідним фахівцем з профорієнтаційної роботи Гурко Л.Т. для гостей була організована ознайомлювальна екскурсія територією коледжу, під час якої школярі та їх батьки відвідали бібліотеку, лекційні зали, аудиторії та лабораторії навчального закладу.
Яскраво і насичено пройшло це свято, яке було наповнене приємними враженнями, хвилюваннями, корисною інформацією та новими знайомствами.
Ми дякуємо всім гостям, які завітали до нас на День відкритих дверей, а тих випускників шкіл, яким не вдалося ще відвідати наш навчальний заклад, запрошуємо звертатися у будь-який зручний час, оскільки ми і надалі продовжуємо плідно працювати з нашими майбутніми вступниками, орієнтуючи їх на відповідну освіту та спеціальність.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook