На економічному факультеті пройшли курси з оволодіння програмою електронного документообігу «M.E. Doc IS»

October 26, 2015
НУБіП України, кафедра бухгалтерського обліку і аудиту

     За ініціативи кафедри бухгалтерського обліку і аудиту були організовані курси з використання комп'ютерної програми “М.Е.Doc IS” від розробників – корпорації «Інтелект – Сервіс» для викладачів профілюючих кафедр - бухгалтерського обліку і аудиту, статистики та економічного аналізу, фінансів і кредиту. Спеціалістами компанії було подароване і встановлене відповідне програмне забезпечення на комп’ютерах в ННВЛ «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку».

     Цей продукт є системою електронного документообігу з сертифікатами електронного цифрового підпису АЦСК «Україна», що дозволяє поліпшити роботу з усіма типами документів в електронному вигляді: звітами до державних органів та первинною документацією. Це сучасний програмний продукт для підприємств, що здійснюють різні види діяльності, незалежно від системи оподаткування. Сьогодні його використовують більш ніж 500000 організацій в нашій країні.

     

   Використання програми дозволить студентам економічних спеціальностей закріпити на практиці принципи, методи та прийоми проведення фінансового, економічного, бухгалтерського аналізу.

     Прослухавши теоретичний курс та виконавши практичні завдання, слухачі тренінгу виконали залікову роботу. Під час вручення сертифікатів, якими засвідчується право викладання навчальних курсів по роботі з комп’ютерною програмою «М.Е.Doc IS» було досягнуто згоди продовжити практику таких тренінгів у майбутньому.



     Висловлюємо щиру вдячність за професійне навчання корпорації «Інтелект – Сервіс» та сподіваємось на подальшу співпрацю.



Тетяна Камінська,
в.о. завідувача кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook