комісія з акредитації спеціальності «Промислове і цивільне будівництво»

29 October 2015, 11:43
В університеті працює комісія з акредитації спеціальності «Промислове і цивільне будівництво»
     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.10.2015 р. № 1865л на факультеті конструювання та дизайну проходить первинна акредитаційна експертиза підготовки магістрів зі спеціальності 8.06010101 «Промислове і цивільне будівництво».
     28 жовтня 2015 року розпочала роботу експертна комісія у складі якої знані в Україні та за її межами фахівці в галузі будівництва  Микола ВасильовичСавицький – доктор технічних наук, професор, проректору з наукової роботи ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» - голова комісії, та член комісії Іванченко Григорій Михайлович – доктор технічних наук, професор, декан будівельного факультету Київського державного університету будівництва і архітектури.
     Роботу комісія розпочала із зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнко, який розказав про специфіку підготовки фахівців-будівельників в університеті та побажав комісії плідної роботи.
 
 
     Відбулася зустріч експертів з проректором з навчальної та виховної роботи Сергієм Квашою, в ході якої обговорювались питання підвищення якості навчального процесу, та виховної роботи.
 
 
 
 
Комісія відзначила хорошу організацію виборів голови студентської організації університету, яка проходила в період роботи комісії в 11 навчальному корпусі.
 
Після офіційних зустрічей експерти працювали з матеріалами акредитаційної справи, знайомились з матеріально-технічною базою, що використовується при підготовці магістрів за спеціальністю, що акредитується, науково-педагогічними працівниками факультету та кафедри будівництва.
 
Роботу комісія продовжить до 30 листопада 2015 року.
 
              Декан факультету конструювання та дизайну З.Ружило

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook