Спілкування англійською мовою

4 April 2024, 13:30
Київ. Кафедра комп'ютерних наук НУБіП України

Магістри, які навчаються за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи та технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» вивчають дисципліну «Технології Data Mining» у 2-му семестрі першого курсу магістратури. Крім важливих фахових компетентностей, таких як «Здатність збирати і аналізувати дані (включно з великими), для забезпечення якості прийняття проєктних рішень», «Здатність розробляти комп’ютерні системи з поєднанням різних інформаційних технологій, у тому числі, інтелектуальних, із застосуванням методів штучного інтелекту» тощо, перед викладачами поставлена задача в рамках цієї дисципліни впровадити загальну компетентність «Здатність спілкуватися іноземною мовою».

Студентам було запропоновано підготувати доповіді на різні теми, які стосуються галузі аналізу даних. Сергій Войтович і Мар’яна Хамуда підготували доповіді англійською мовою.

Сергій Войтович, зробив доповідь на тему «Огляд не реляційних баз даних, область використання. Порівняльний аналіз з реляційними базами даних». Мар’яна Хамуда – на тему «Мова R. Область застосування. Приклади коду». Наприкінці доповіді студенти задавали питання також англійською мовою.

Чекаємо інших доповідей, а також захистів курсових проєктів англійською мовою.

Голуб Б.Л., викладач дисципліни «Технології Data Mining»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook