Продовжуємо співпрацю із Київським фаховим коледжем архітектури, будівництва та управління

January 22, 2024

   Співробітниками кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України 19 січня 2024 року розпочато рецензування кваліфікаційних робіт студентів технологічного відділення спеціальності 206 «Садово-паркове господарства» освітньо-професійної програми «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» Київського фахового коледжу архітектури, будівництва та управління.

  У цьому році 32 студентів разом із своїми керівниками представляють кваліфікаційні роботи, що охоплюють теми проектування озеленення та благоустрою різних за своїм призначенням територій, зокрема парків, скверів, садів на даху, готельного комплексу та приватних садиб.

   Рецензентами, Оксаною Багацькою та Вікторією Міндер, доцентами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, здійснено оцінку актуальності робіт, їх теоретичної та практичної цінностей, виявлено позитивні якості та недоліки кожної роботи, висловлено побажання щодо можливості їх покращення.
   Робота з рецензування кваліфікаційних робіт студентів Київського фахового коледжу архітектури, будівництва та управління триває.
  Бажаємо майбутнім фахівцям вдало завершити підготовку до захисту, успішно пройти сам захист і отримати освітній ступінь фаховий молодшим бакалавр спеціальності 206 «Садово-паркове господарства» освітньо-професійної програми «Зелене будівництво і садово-паркове господарство».
  Запрошуємо продовжити освітній процес із вдосконалення здобутого фаху у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Оксана Багацька,
Олеся Піхало,
Вікторія Міндер,

доценти кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook