Землевпорядник – професія на все життя! (захід з профорієнтаційної роботи факультету землевпорядкування)

March 14, 2015
Землевпорядник – професія на все життя!
(захід з профорієнтаційної роботи факультету землевпорядкування)
У наший країні професія землевпорядника завжди користувалася шаною, адже вона присвячена безцінному скарбу України – землі. В Україні до землі завжди було особливе ставлення. Безкрайні поля дають гарні врожаї, з надр піднімаються сотні мільйонів тон вугілля, нафти і газу, в унікальних заповідних куточках відпочиває велика кількість туристів зі всіх куточків світу. У цьому є і заслуга землевпорядників, які стежать за тим, щоб земля використовувалася раціонально ефективно і дбайливо.
Зараз в Україні продовжується проведення земельної реформи, і землевпорядники є її безпосередніми виконавцями, від професіоналізму яких залежить, як люди зуміють розпорядитися землею, в якому стані передамо її нашим нащадкам.
Сьогодні, майже у кожному потужному виші різних ступенів акредитації є факультет землевпорядкування.
І тому наша основна задача – стати лідером землевпорядної вищої школи.
Вже традиційно, нашими студентами є випускники Черкаського художньо-технічного коледжу. І тому було би неможливо оминути цей навчальний заклад під час профорієнтаційної кампанії НУБіП України.
Якраз у День землевпорядника, який цього року припав на 14 березня, було проведено теплу і змістовну зустріч.
Представила наш факультет доцент кафедри земельного кадастру, к.е.н. Бавровська Наталія Михайлівна.
Доповідач проінформувала присутніх про здобутки факультету землевпорядкування НУБіП України, потужний науково-педагогічний склад та про навчання й дозвілля студентів нашого закладу.
Випускники коледжу ставили найгостріші запитання, бо вони вже з практики розуміють яким саме рівнем знань повинен володіти випускник вишу, аби стати конкурентоспроможним на ринку праці. Наталія Михайлівна запевнила, що НУБіП України  займає пристойне місце в рейтингу кращих університетів України. Так, у «ТОП-200 Україна» він посів 12-ту сходинку.  Але ціль – увійти в трійку. Це все відображено в програмі «Голосіївська ініціатива - 2020». За минулий рік на п’ять позицій університет піднявся в національному рейтингу Webometrics. На шість сходинок виріс і рейтинг університету за показниками наукометричної бази даних Scopus. 
Також Бавровська Н.М. запросила випускників коледжу на День відкритих дверей, який пройде в НУБіП України 28 березня, побажала успіхів і терпіння при захисті випускних робіт. Подякувала дирекції та педагогічному колективу навчального закладу за надану можливість зустрітися зі студентами та викладачами коледжу.
 
В.о. декана факультету, к.е.н, доцент Ірина Купріячник
Заступник декана, к.е.н., доцент Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook