Преса має жити

October 25, 2023

24 жовтня під час практичного заняття з предмета «Теорія журналістики», яке провів наш викладач Іван Сергійович, у журналістів-першокурсників відбулася довгоочікувана зустріч з головним редактором газети "Університетський кур'єр" Валентином Анатолійовичем Обрамбальським.
Впродовж заходу в аудиторії панувала дружня атмосфера, нам надали змогу не лише дізнатися подробиці роботи в пресі, тонкощів написання статей, а й побачити вже якісно надрукований газетний матеріал. Валентин Анатолійович поділився з нами власним досвідом роботи в редакції, тож тепер ми знаємо чого слід очікувати, та як не наробити помилок в майбутньому. Також була можливість поставити питання, а згодом отримати на них розгорнуті та змістовні відповіді, які неодмінно допоможуть нам в подальших працях.
Наприкінці зустрічі від головного редактора «Університетського кур’єра» прозвучала думка: «Без преси немає демократії». Не погодитися з цим просто неможливо. Тож преса має жити, а ми, журналісти-початківці, будемо робити все можливе для цього. Студентське життя лише починає набирати обертів, ми ступаємо на цей нелегкий, але такий цікавий шлях під назвою — журналістика, тож ця зустріч була необхідною. Кожен студент усвідомив, як важливо бути наполегливим, працьовитим, вміти володіти не лише думкою, а й словом. Вважаю, що після заходу всі вийшли з аудиторії достатньо мотивованими і готові рушати в путь, — творити себе в цій професії.
Неймовірно вдячні Валентину Анатолійовичу Омбрамбальському та Івану Сергійовичу Чижу за цінні настанови та творче натхнення!

Марія Шелупець,
студентка першого курсу спеціальності «Журналістика»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook