Безжальна Війна забрала життя ще одного випускника і співробітника інституту - Лазебника Івана Вікторовича

September 21, 2023


17 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання (острів Козацький, Херсонська обл.) за цілісність України, її свободу і незалежність загинув, старший солдат Лазебник Іван Вікторович, гранатометник третьої групи спеціального призначення другої роти спеціального призначення військової частини А4100.
Народився 25 лютого 1993 року в с. Орли на Черкащині, по закінченню школи в 2009 році, вступив до університету на спеціальність Садово-паркове господарство отримавши ступінь бакалавра в 2017 році.
Служив з 2015 по 2016 рр. у лавах Національної гвардії України, водій гранатометного взводу 1-го батальйону оперативного призначення військової частини 3017 східного оперативно-територіального об'єднання.

Закінчив Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства у 2019 році ОС «Магістр», за спеціальністю садово-паркове господарство.
Під час заочного навчання працював інженером Ботанічного саду НУБіП України. Любив природу безмежно…

 

Нажаль, війна забирає, найвідважніших, найкращих світлих людей... Івана пам'ятають саме таким, добрим, завжди з відкритим серцем, який завжди допоможе, не покине в біді.

Усміхнений, веселий, щирий!!! Саме таким ти залишився в нашій пам'яті!!!
Вічна Слава Герою!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook