Економічний факультет успішно завершує ремонт кімнат в гуртожитку №10 для поселення першокурсників

July 26, 2023
     Економічний факультет, в своїх найкращих традиціях, щороку готує кімнати в гуртожитку для поселення студентів першого курсу. Адже студенти більшу частину свого часу проводять в своїх кімнатах в гуртожитку де вони готуються до пар, роблять домашні завдання, проводять своє дозвілля, відпочивають. На жаль багато ВНЗ, в такий нелегкий час, не приділяють достатню увагу питанню облаштування побуту студентів, перекидаючи ці проблеми на плечі батьків.
 
     Спільними зусиллями деканату, студмістечка та працівників ремонтної бригади нашого університету до нового навчального року в гуртожитку №10 підготовлено 14 кімнат у двох блоках, де будуть проживати виключно першокурсники. У всіх кімнатах замінено старі вікна на металопластикові, встановлено нові двері, відремонтовано підлогу. Силами працівників гуртожитку пофарбовано стіни, у кімнатах замінено електромережу та встановлено LED-лампи. Для укомплектування кімнат меблевий цех університету виготовляє нові меблі. Надалі заплановано встановлення душових кабін у місцях загального користування.
 
        В кімнатах для першокурсників будуть проживати майбутні студенти економічного факультету які вступлять на спеціальності:
 
     З нетерпінням очікуємо на наших студентів і робимо все щоб ваше навчання на нашому факультеті проходило в комфортних умовах і лишило багато позитивних вражень у вашому житті. 
Андрій Музиченко,
заступник декана економічного факультету

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook