Науково – практичний семінар: «Безпека та екологізація виробництва кондитерських та хлібопекарських виробів в контексті вимог законодавства ЄС»

October 6, 2014
ВЦ «АККО Інтернешнл», м. Київ

    В рамках 20-тої ювілейної спеціалізованої виставки кондитерської та хлібопекарської промисловості «Sweets & Bakery Ukraine / Ласощі» 6-го жовтня відбувся науково – практичний семінар:
«Безпека та екологізація виробництва кондитерських та хлібопекарських виробів в контексті вимог законодавства ЄС»
де науковці та фахівці НУБіП України взяли активну участь.
    За активну участь у підготовці та проведенні науково-практичної конференції «Організація виробництва кондитерських та хлібопекарних виробів у контексті формування спільного ринку з країнами ЄС» нагородження одержали декан факультету харчових технологій та управління яквстю продукції АПК – Баль-Прилипко Л.В., доценти факультету – Слободянюк Н.М., Архіпова Г.І., Жованік Т.М.

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook