Успішно складена сесія та Новорічні свята – гарний привід для спілкування наставників та студентів ФАМ

December 28, 2021
Наближається чудове та улюблене усіма свято – Новий рік. Як можна не любити цю зимову казку, наповнену радістю, блиском мішури й запахом мандаринів? Кожна людина чекає новорічних сюрпризів в першу чергу від рідних та близьких. Не стали виключенням і викладачі та студенти факультету аграрного менеджменту.
Найкращим новорічним подарунком для наставника від студентів у цю пору є позитивно складена ними зимова сесія та відсутність порушень правил проживання в гуртожитку. Тому, в останній день заліково-екзаменаційної сесії, напередодні Новорічних і Різдвяних свят та зимових канікул Гавриш Оксана Миколаївна – куратор 2 групи 4 курсу, Драмарецька Кристина Павлівна – куратор 3 групи 3 курсу та Новак Олександр Володимирович – куратор 4 групи 2 курсу вирішили перевірити чи підготували для них такі подарунки студенти підопічних груп, які проживають в гуртожитку № 2.
Зустрілись, як і личить у ці дні, біля Новорічної ялинки.
 
 
Саме тут і обмінялись подарунками: від студентів – гарні новини про успішно складену сесію, а від викладачів – невеличкі солодкі та іграшкові сюрпризи.
  
 
 
 
Наставники також відвідали кімнати студентів та перевірили чи дотримуються вони правил поведінки та санітарного стану у гуртожитку. Актуальним питанням під час зустрічей було обговорення стану здоров’я здобувачів вищої освіти. Також викладачі нагадали студентам про важливість дотримання основних заходів безпеки життєдіяльності в режимі карантинних обмежень під час зимових канікул.
 
  
 
На завершення куратори побажали студентам, щоб дивовижні, світлі почуття затримувались у них в душі та супроводжували весь наступний рік, щоб всі їх мрії в Новому 2022 році впевнено ставали реальністю, щоб творчі задуми перетворювалися на неповторні шедеври, а сміливі ідеї запалювали й прикрашали навколишній світ. Новий рік – це чарівне свято. І кожна людина може стати чарівником для іншої.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook