Результати проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в листопаді 2021 року

December 2, 2021
    Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 18.08.2021 року № 853 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в листопаді було проведено 4 відкритих лекції науково-педагогічними працівниками факультету.
    04 листопада 2021 року завідувачем кафедри обліку та оподаткування, д.е.н. професором Гуцаленко Любов Василівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Управлінський облік» для 17 студентів 2 курсу за спеціальністю «Облік і оподаткування» на тему: «Облік витрат допоміжних виробництв».
   На лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Ганяйло О.М., Дерев'янко С.І., Кузик Н.П., Литвиненко В.С., Олійник С.О., Слєсар Т.М. та аспірантка кафедри обліку та оподаткування Попова О.О., які високо оцінили рівень проведеної відкритої лекції. Студенти також відмітили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом лектором.
 
   5 листопада 2021 року відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, доцента кафедри економіки Мірзоєвої Тетяни Володимирівни з дисципліни «Обгрунтування господарських рішень і оцінка ризиків» для 17 студентів ОС «Бакалавр», спеціальності «Економіка» на тему: «Економічна сутність і значення ризиків».
   На лекції були присутні: завідувач кафедри економіки, доктор економічних наук, професор Байдала В.В., доктор економічних наук, професор кафедри економіки Єрмаков О.Ю., доценти кафедри економіки, к.е.н., Степасюк Л.М., Гуцул Т.А., Суліма Н.М., Балан О.Д., асистент, кандидат економічних наук Рубан О.О., старший викладач Коваленко Л.В. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А. Викладач отримав від студентів схвалені відгуки за професіоналізм та вміння зосередити увагу слухачів на головних моментах лекції.
 
    11 листопада 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Буряк Аліна Вікторівна провела відкрите лекційне заняття для 21 студента 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з дисципліни «Бюджетування суб’єктів господарювання» на тему: «Розробка операційних бюджетів підприємства».
    На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Давиденко Н.М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., д.е.н., доцент кафедри фінансів Лемішко О.О., доценти кафедри фінансів Біляк Ю.В., Мрачковська Н.К., Долженко І.І., Олійник Л.А., Лабенко О.М., Тітенко З.М., Скрипник Г.О., к.е.н., старший викладач Євенко Т.І. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А. Серед побажань студентів - проаналізувати та деталізувати бюджет Бобровицької міської ради на практичному занятті з використання засобів унаочнення - програми Microsoft Excel. А загалом, як колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
   
    19 листопада 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку та оподаткування Литвиненко Володимир Сергійович провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Бухгалтерський облік у прикладних програмних рішеннях» на тему: «Облік грошових коштів у інформаційній системі управління підприємством» для 12 студентів 4 курсу спеціальності «Менеджмент».
    На лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В., к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Тамара Гуренко, Оксана Данілочкіна, Світлана Дерев’янко, Олена Колеснікова, Наталія Кузик, Людмила Мельянкова, Тетяна Слєсар, Катерина Шевчук, к.е.н. ст. викладач Любов Миськів та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Вікторія Костюк.

     Студенти відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, його логічну послідовність, культуру мовлення викладача при проведенні заняття, вміння тримати контакт з аудиторією та зосереджувати увагу на головних концептуальних положеннях, які розглядалися на лекції.
    Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 98; 97; 96; 96%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
  Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/100286, https://nubip.edu.ua/node/100295, https://nubip.edu.ua/node/100562, https://nubip.edu.ua/node/100903,
  Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/100653, https://nubip.edu.ua/node/100724, https://nubip.edu.ua/node/100993, https://nubip.edu.ua/node/101569,
      Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Костюк Вікторія,
відповідальна від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю навчання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook