Увага! З 25 жовтня по 15 листопада студенти 3-4 курсів бакалаврату навчатимуться дистанційно

22 жовтня 2021 року

 

У зв’язку із посиленням карантинних обмежень, необхідності повного дотримання вимог чинного законодавства в умовах карантину та для забезпечення якісної організації освітнього процесу в НУБіП України у 1 семестрі 2021-2022 навчального року за рекомендацією розширеного засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції ректоратом прийнято рішення внести зміни до графіка освітнього процесу.

 
З 25 жовтня по 15 листопада 2021 року в дистанційний формат навчання переводяться студенти 3-4 курсів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та 3-5 курсів ОС «Магістр» ветеринарного спрямування денної форми.
 
Студенти магістратури 2 року освітньо-професійних програм денної форми продовжують навчання в очному форматі.
 
Відповідно директорам ННІ та деканам факультетів доручено здійснити заходи для організованого переходу та продовження освітнього процесу в дистанційному форматі з 25 жовтня по 15 листопада 2021 року для студентів університету денної та заочної форм навчання 1-4 курсу бакалаврату та 1 року магістратури згідно з розкладом на І семестр 2021-2022 н.р. За потреби будуть забезпечені індивідуальні та групові консультації науково-педагогічними працівниками університету.
 
Студентам, які проживають в гуртожитках, з метою уникнення скупчень, унеможливлення утворення осередків масових захворювань рекомендовано на період дистанційного навчання залишити кімнати та виїхати в місце постійного проживання до початку дистанційного навчання.
 
Рішення про формат навчального процесу після 15 листопада буде прийняте напередодні з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та Києві.
 
Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook