Студенти Бережанського фахового коледжу відвідали механіко-технологічний факультет

21 жовтня 2021 року
     За організації відділу регіонального розвитку та його керівника Олександра Санченка, відбулося відвідування механіко-технологічного факультету студентами Бережанського фахового коледжу НУБіП України.

     Декан факультету Вячеслав Братішко ознайомив гостей факультету з його славною історією, випускниками та традиціями, організацією навчання та студентського життя, напрямами наукової діяльності та практичної підготовки, зокрема, у співпраці з провідними компаніями – партнерами факультету.
     Майбутні агроінженери та транспортники відвідали лабораторії кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів і кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, де змогли ознайомитись із новітнім лабораторним обладнанням та побачити в роботі сучасну систему живлення дизельних двигунів внутрішнього згорання Common Rail, елементну базу потужних двигунів Porsche та Mercedes-Benz, висівні апарати новітніх сівалок точного висіву, сучасну техніку для обробітку ґрунту та захисту посівів тощо.

     Зацікавила гостей факультету можливість проходження практичного навчання та стажування на базі провідних компаній агроінженерної та транспортної галузей, а також проходження закордонної практики.
     Родзинкою заходу стало ознайомлення з однією з розробок студентського наукового гуртка – електротрактором, який є об’єктом виконання комплексної магістерської роботи. Завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів В’ячеслав Чуба забезпечив безпосереднє ознайомлення з цією розробкою – кожен отримав змогу здобути практичні навички керування електротрактором.

    За відгуками студентів коледжу відвідування Національного університету біоресурсів і природокористування України та механіко-технологічного факультету залишило у них незабутні позитивні враження, зокрема, від рівня забезпечення навчального процесу сучасними зразками техніки, приладами та обладнанням.


     Бажаємо студентам Бережанського фахового коледжу успішного завершення навчання, складання зовнішнього незалежного оцінювання та долучення до великої студентської родини механіко-технологічного факультету!

Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook