Вдосконалюємо знання англійської мови за допомогою “FUNNY ENGLISH” на засіданні гуртка «Менеджмент та сьогодення»

21 жовтня 2021 року

    Англійська мова – це не чарівна паличка-виручалочка, а інструмент, який допоможе в досягненні ваших цілей. Як і будь-яким іншим інструментом, вам потрібно навчитися ним користуватися. А це - дуже тривалий і складний процес, що включає в себе різні аспекти.

 

   Під час чергового засідання гуртка «Менеджмент і сьогодення» 19 жовтня 2021 року доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катериною Алексеєвою було проведено цікаве заняття “Funny English” для студентів третього курсу англомовної групи факультету аграрного менеджменту. На заході також була присутня Суханова А.В., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, і по сумісництву керівник гуртка.

 

 

   Такі заходи є надзвичайно корисними, оскільки уже у наступному році перед цими студентами, як і усіма випускниками бакалаврату, постане завдання здачі ЄВІ з англійської мови та вступу до магістратури.

   Під час заняття було зроблено акцент на ключовій ролі англійської мови у сучасному світі, важливості її опанування для успіхів у кар’єрі, а також на основних складнощах при її вивченні. Студенти продемонстрували ентузіазм під час розгадування кросворду, з цікавістю подивились відео про непорозуміння, які можуть виникнути при спілкуванні англійською мовою, розібрали відмінності між американським та британським варіантом англійської мови.
   Успішне вивчення англійської не можливе без постійної практики. Якщо ви залишитеся наодинці з підручниками та мовними додатками, то тренувати розмовні навички вам буде дуже непросто. Чим швидше ви почнете говорити, тим кращими будуть результати навчання. Це необхідно не тільки для успішного вивчення англійської, а й для того, щоб допомогти студентам подолати невпевненість, яка є однією з головних причин, чому люди не можуть підвищити мовний рівень. Саме тому зусилля кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту спрямовані на підвищення рівня знань студентів не тільки з фахових дисциплін, а й з іноземної мови також.

   В той же час, успіх у бізнесі, науці, повсякденному житті є неможливим без англійської мови.

  

   Ми бажаємо успіхів нашим студентам у вивченні англійської мови, зокрема, готові проводити в рамках гуртка «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, заходи спрямовані на популяризацію англомовної складової у навчанні.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook