На механіко-технологічному факультеті проведено атестацію навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій

15 жовтня 2021 року
   12 жовтня 2021 р., на виконання наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України від 03.09.2021 р. № 906 «На проведення атестації навчальних лабораторій НУБіП України», на механіко-технологічному факультеті було проведено атестацію навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій.
   Комісією у складі заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів Олега Бачинського, доцента кафедри комп’ютерних систем і мереж Дмитра Касаткіна, доцентки кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяни Зубок, заступника начальника експлуатаційно-технічного відділу Василя Федорця та провідного фахівця відділу пожежної безпеки Андрія Пасічника, проведено атестацію 16 навчальних, 6 навчально-наукових і 3 навчально-науково-виробничих лабораторій кафедр механіко-технологічного факультету.

   Завідувачі кафедр надали членам атестаційної комісії, вичерпну інформацію про діяльність та технічне забезпечення кожної лабораторії, яка атестується. В світлі дисциплін, які викладаються студентам на лабораторних заняттях, лабораторії мають оснащенні робочі місця, методичні вказівки, устатковані сучасним обладнанням, приладами та матеріалами. Варто відмітити позитивну динаміку оснащення лабораторій на всіх кафедрах факультету. Навчально-наукова лабораторія «Біоенергосистем та паливно-мастильних матеріалів» знаходиться в стані динамічного відновлення. У лабораторії планується проведення ремонтних робіт та забезпечення сучасним обладнанням.

   Під час проведення атестації комісія ознайомилась з положеннями про діяльність лабораторій, наявність робочих програм дисциплін, оновлених навчально-методичних вказівок до виконання лабораторних робіт, наочних посібників, виданих за останні 5 років, із забезпеченням лабораторій програмними, технічними та мультимедійними засобами. Суттєва увага надавалася відповідності лабораторій вимогам охорони праці та безпеки студентів, під час виконання ними лабораторних занять, дотриманню правил пожежної безпеки.

    На завершальному етапі проведення атестації, комісією заповнювався атестаційний лист, до якого вносились оцінки функціонування кожної лабораторії та зауваження із зазначенням терміну їх усунення.

 
 Члени атестаційної комісії відмітили високий рівень підготовки навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій кафедр механіко-технологічного факультету до атестації. Механіко-технологічний факультет висловлює подяку всім членам атестаційної комісії, за детальну, професійну та виважену роботу.

 

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook