НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПРОВЕДЕНО АТЕСТАЦІЮ НАВЧАЛЬНИХ, НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИХ І НАВЧАЛЬНО-НАУКОВО-ВИРОБНИЧИХ ЛАБОРАТОРІЙ КАФЕДР

4 жовтня 2021 року

30 вересня 2021 р., на виконання наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України від 03.09.2021р. № 906 «На проведення атестації навчальних лабораторій НУБіП України», на факультеті ветеринарної медицини було проведено атестацію навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій.
Комісією у складі начальника навчального відділу Ярослава Рудика (голова комісії), заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів Олега Бачинського (заступник голови), доцента кафедри комп’ютерних систем і мереж Дмитра Касаткіна, доцентки кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяни Зубок та провідного фахівця відділу пожежної безпеки Андрія Пасічника проведено атестацію 17 навчальних, 5 навчально-наукових і 1 навчально-науково-виробничої лабораторій кафедр факультету ветеринарної медицини.
Завідувачі кафедр представили членам атестаційної комісії унікальність кожної з лабораторій, які підлягали атестації. Детально зупинялися на дисциплінах, які викладаються студентам на лабораторних заняттях, оснащенні лабораторій сучасним обладнанням, приладами та матеріалами.


У процесі проведення атестації комісія ознайомилась з положеннями про діяльність лабораторій, наявність робочих програм дисциплін, оновлених навчально-методичних вказівок до виконання лабораторних і практичних занять, наочних посібників, виданих за останні 5 років, наявність сучасних технічних засобів навчання (мультимедійне забезпечення, комп’ютери, альтернативні методи навчання і т. ін.). Значна увага членів атестаційної комісії приділялась питанням охорони праці та безпеки студентів при виконанні ними лабораторних занять і дотримання правил пожежної безпеки в лабораторіях.
По завершенню проведення атестації кожної з лабораторій комісією заповнювався атестаційний лист та вносились окремі приписи та зауваження із зазначенням терміну їх усунення.


На завершення члени атестаційної комісії відмітили високий рівень підготовки навчальних, навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій кафедр факультету ветеринарної медицини до атестації.


Юрій Жук, заступник декана факультету ветеринарної медицини


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook