Відбулась міжнародна науково-практична конференція "«АГРАРНА ПОЛІТИКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ», присвячена 70-річчю економічного факультету."

24 вересня 2021, 23:51
   Головною подією, що відбулася цього тижня на економічному факультеті НУБіП України, стали урочистості,присвячені святкуванню 70-річчя з дня заснування економічного факультету.
   На урочистому засіданні співробітників, студентів та аспірантів факультету привітав ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М., декани ін. факультетів нашого університету та дружніх факультетів з ін. ВНЗ України і зарубіжжя. Факультет отримав привітання від багатьох урядових та бізнесових структур.
    На пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції "Аграрна політика України в умовах глобальних викликів", присвяченій 70-річчю економічного факультету , виступили провідні вчені нашої країни,зарубіжних наукових установ , вчені і практики , що працюють у міжнародних організаціях.

   
   Робота в 6 секціях дала можливість глибше розкрити проблеми , що були підняті в доповідях , проголошених на пленарному засіданні, і розробити пропозиції по підвищенню продовольчої безпеки в умовах глобальних викликів; поліпшенню фінансового ,банківського забезпечення, страхового захисту агросектора; поліпшенню ведення агробізнесу, розвитку бухгалтерського обліку, менеджменту, маркетингу і логістики.
   Зміст 22 тез доповідей, що надійшли в секцію №2( керівники секції д.е.н., проф Давиденко Н.М. і д.е.н., проф. Худолій Л.М.) та виступи молодих вчених - фінансистів засвідчили, що вони бачать ці проблеми, розуміють важливість їх вирішення і що є реальні перспективи у розв'язанні проблем фінансового забезпечення і страхового захисту підприємств агропромислового сектору. При цьому фінансова політика, як складова аграрної політики , має бути грамотно сформульованою, бути послідовною, а тактичні зміни в ній мають відповідати змінам , які відбуваються в українській економіці і суспільстві.

д.е.н., професор, завідувачка кафедри банківської справи та страхування
Любов Михайлівна Худолій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook