Ісраелян Валентина Миколаївна
Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».
З жовтня 2011 р. по 2014 р. аспірант кафедри за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції, з вересня 2017 р. майстер виробничого навчання, з 2018 р. - асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
У 2021 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 03.00.20 - "Біотехнологія" та здобула науковий ступінь - кандидата технічних наук.
Тема дисертаційної роботи: «Розробка технології шинкових виробів із м’яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів».