Слободянюк Наталія Михайлівна

   Закінчила у 2000 р. Національний аграрний університет, за спеціальністю "Зооінженерія", у 2008 р. - Одеську національну академію харчових технологій за спеціальність "Технологія зберігання, консервування та переробки риби та морепродуктів".

    У 2003 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 06.02.02. - годівля тварин та технологія кормів. У 2011 році закінчила Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю 7.05170105 - Технології зберігання та переробки водних біоресурсів.

      06.06.2003-20.10.2006 рр. - асистент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного; 21.10.2006 р. по теперішній час доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів; з 01 березня 2013 р. по теперішній час за суміщенням заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

   Наукова діяльність - бере активну участь у міжнародних, всеукраїнських конференціях. Здійснюю керівництво магістерськими роботами студентами спеціальності 181 "Харчові технології"; є відповідальним виконавцем наукових державних тем, зокрема "Наукові основи створення комплексу технологій поглибленої переробки рибної сировини внутрішніх водойм України" (термін виконання 2017-2019 рр.); "Наукові основи створення комплексу технологій виробництва дієтичних комбінованих м'ясо-рослинних продуктів з радіозахисними властивостями тривалого терміну зберігання" (термін виконання 2018-2020 рр.); «Наукові основи створення комплексу технологій здорових, оздоровчих та функціональних продуктів з використанням лікарських рослин та нетрадиційної сировини» (термін виконання 2020-2022 рр.); є автором більше 150 наукових праць, у т.ч. 14 статей у наукометричних базах Scopus, h-індекс БД Scopus - 7.

     Науковий напрямок - удосконалення технології кормів для домашніх тварин

      Список наукових праць


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook