06.09.2021 р. відбулася відкрита лекція д.е.н., доцента кафедри економічної теорії Бутенко Віри Михайлівни

6 вересня 2021, 13:44
кафедра економічної теорії

   У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять 06.09.2021 р. відбулася відкрита лекція д.е.н., доцента кафедри економічної теорії Бутенко Віри Михайлівни з дисципліни «Мікроекономіка» у студентів 2 курсу факультету інформаційних технологій, що навчаються за освітніми програмами «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка». На лекції розглядалися центральні категорії ринкової економіки – попит та пропозиція.


   Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри економічної теорії: завідувач кафедри, д.е.н., професор Талавиря Микола Петрович, доцент кафедри, к.е.н. Власенко Юрій Григорович, доцент кафедри, к.е.н. Болгарова Наталя Костянтинівна, доцент кафедри, к.е.н. Пащенко Оксана Василівна, доцент кафедри к.е.н. Коваль Олена Миколаївна, доцент кафедри к.е.н. Гуща Інна Олександрівна.


   Під час обговорення відкритої лекції на кафедрі усі присутні на даному заході відзначили, що заняття проведено на високому науково-методичному рівні згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін, є актуальною та сучасною. Відмітили також високий науковий рівень володіння лектора матеріалом дисципліни та уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.

Колектив кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook