КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ БІОХІМЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ЩИРО ВІТАЄ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРА, ДОКТОРА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ НАУК, АКАДЕМІКА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ТРОКОЗА

3 вересня 2021 року

 Щиро вітаємо Вас, вельмишановний Вікторе Олександровичу, з Днем Народження!

Прийміть сердечні побажання та слова привітання в цей святковий день. Нехай повсякчас здійснюються усі Ваші мрії та задуми, удача крокує поряд з Вами завжди протягом довгих років життя, а запорукою щасливої долі буде міцне здоров’я та усілякі гаразди! Ваша клопітка робота – це реальний і значний внесок у процес підготовки майбутніх спеціалістів ветеринарної медицини та тваринництва. Ви користуєтеся заслуженим авторитетом, повагою та любов’ю не лише зі сторони колег, а й зі сторони студентів. Студенти завжди з радістю і цікавістю відвідують лекції і практично-лабораторні роботи, які ви викладаєте. Це все результат високої самовіддачі, наполегливості, клопіткої праці та любові до своєї професії. Ви є автором понад 700 наукових та навчально-методичних робіт, в тому числі 117 патентів (авторських свідоцтв) на винаходи, корисні моделі та наукові праці, 10 монографій, 8 навчальних підручників та посібників з грифом Міністерства аграрної політики України та Міністерства освіти та науки України, ДСТУ, ТУ України на біологічно активні сполуки, 3 навчальних програм для підготовки спеціалістів за напрямками «Ветеринарна медицина», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Лісове господарство». Безперечно такий результат трудової діяльності може показати лише цілеспрямована і трудолюбива людина.

 Вельмишановний Вікторе Олександровичу! Ми високо цінуємо Ваш потужний внесок в успіхи колективу, знаємо Вас як висококваліфікованого професора професіонала і просто порядну людину з високими моральними цінностями. Нехай у вашому домі завжди панує любов, злагода, гармонія і благополуччя, а у професійній справі зберігається невтомна енергія новаторського пошуку та бажання невпинно підкорювати нові вершини наукових відкриттів. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, щасливої долі в колі рідних Вам людей і колег.

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого завідувач,
професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook