Посвята у студенти першокурсників факультету аграрного менеджменту спеціальності "маркетинг"

1 вересня 2021, 16:25
НУБіП України

   1 вересня це особливий день – День знань, який надовго залишиться в пам'яті першокурсників, день з якого починається дорога в майбутнє, день сходження до вершин країни знань, він є початком та можливістю занурення у цікавий світ інформації та нових й цікавих знань.

   Сьогодні факультет аграрного менеджменту гостинно зустрів першокурсників, відчинивши їм свої двері храму науки. Вишиковуючись, з дотриманням соціальної дистанції першокурсники слухали Державний Гімн України.  З вітальними словами та побажаннями натхнення у досягненні нових висот виступили декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності НУБіП України Вадим Миколайович Кондратюк, заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, в минулому заступник декана факультету аграрного менеджменту Володимир Іванович Березовський, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Миколайович Ржевський, завідувач кафедри військової підготовки НУБіП України, полковник Анатолія Олексійовича Єсаулова та отець Юрій, викладача кафедри військової підготовки.

   З прийняттям присяги першокурсників привітали завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту Лідія Василівна Шинкарук, Тетяна Іванівна Балановська, Руслан Іванович Буряк, Віталій Васильович Луцяк та Микола Петрович Талавиря, які у своїх виступах побажали активно опановувати нові знання та стати висококласними фахівцями.

   Студенти першого кусу спеціальності "маркетинг" урочисто отримали студентські квитки від наставника групи Гущі Інни Олександрівни та старости Чепурної Анастасії.

   Бажаємо першокурсникам оволодіти омріяною професією, зустріти добрих і надійних друзів, наставників. Нехай новий навчальний рік для кожного з них стане часом звершень й відкриттів. Навчайтесь із задоволенням, підкорюйте вершини в освіті, науці, культурі та спорті. Щиро відаємо вас з початком навчального року і бажаємо успіхів!

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії,

наставник групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook