Бандура В.М.

Електронна адреса: [email protected]
Науковий ступінь: кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.12 – процеси і обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, тема дисертації «Наукове обґрунтування процесу подрібнення м’яса птиці», 2000 рік.
Вчене звання: доцент кафедри автоматизації та комплексної механізації технологічних процесів, 2002 рік
Науковий ступінь: доктор технічних наук, спеціальність 05.18.12 – процеси і обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, тема дисертації «Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів», 2021 рік.
Вчене звання: професор кафедри процесів і обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф. П.С.Берника, 2017 рік
Науково-педагогічна діяльність:
1988-2007 рр. – асистент, ст. викладач, доцент кафедри автоматизації та комплексної механізації технологічних процесів Вінницького національного аграрного університету;
2007-2014 рр. – доцент кафедри процесів і обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф. П.С.Берника, заст. проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету;
2014-2020 рр. – доцент, професор кафедри процесів і обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф. П.С.Берника, декан факультету механізації сільського господарства, завідувач кафедри агроінженерії та технічного сервісу Вінницького національного аграрного університету;
2020-2021 рр. – професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету;
з вересня 2021 р. – професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

Викладає дисципліни:
- Організація ресторанної справи.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.
- Проектування закладів ресторанного господарства.

Наукова робота:
Автор і співавтор 153 наукових та навчально-методичних праць з 2008року, з них: 136 наукових публікацій, у т.ч. 114 наукових статей; 2 монографії; 4 посібники з грифом МАП та МОН України (всі у співавторстві).
Нагороди та відзнаки:
- Почесні грамоти Верховної ради України (2015 р., 2016 р.);
- Почесні грамоти ВНАУ;
- Почесна грамота ВТЕІ КНТЕУ (2020р.)

Підвищення кваліфікації:
Міжнародне стажування: Університет суспільних наук, Лодзький університет (м.Лодзь, Польща) (2017р.); Латвійський сільськогосподарський університет (м. Єлгава, Латвія) (2017р.)
Підвищення кваліфікації: Одеська національна академія харчових технологій, кафедра процесів, апаратів та енергетичного менеджменту (14 вересня -23 жовтня 2020 р.).

Основні публікації
SCOPUS https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57195526139
Scopus Author ID: 57195526139
Web of Science ResearcherID https://publons.com/researcher/1467341/valentyna-bandura/
ResearcherID: I-4150-2018
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8074-3020
Google Scholar https://scholar.google.com.ua/citations?user=macPmu8AAAAJ&hl=uk&citsig=AMD79ooG5BR-gih0WHmR3iewMZYdIm06kg

 

Години консультацій:
За умов аудиторного навчання:
середа 10.00-11.00, 15.30-16.30
четвер 11.40-15.00,
За умов дистанційного навчання:
понеділок – п’ятниця: 16.00-18.00

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook