Знайомимося: покоління Z - першокурсники спеціальності «Професійна освіта»

11 серпня 2021 року

Вони не ставлять багато питань, а одразу гуглять. Вони не питають дороги у перехожих, а одразу забивають маршрут в Google Maps. Вони багатофункціональні: одночасно можуть слухати урок в Zoom, листуватися з френдами в Telegram та обирати луки на Amazon. А ще в них є особливість: вони відчувають тренди та слідують за ними. Тому і у виборі професії завжди орієнтуються на сучасність та багатопрофільність. Хто вони? Вони – покоління Z і сьогодні ми пропонуємо познайомитися ближче з першокурсниками спеціальності «Професійна освіта».

 

«Всім привіт) Мене звати Аліна, мені 17 рочків. Я проживаю в с. Щасливе) Завжди рада новим знайомствам та будь-яким пригодам) Брала активну участь в усіх шкільних заходах, була старостою класу та входила у склад шкільного уряду. Працюю майстром манікюра в салоні краси. Щиро кажучи, вагалась із вибором майбутньої спеціальності, але подруга порадила звернути увагу саме на «Професійну освіту») Очікую багато позитива, цікавих знайомств та нових знань)».

 

Мене звати Юля, мені 17. Я з с. Великий Хутір) Життєрадісна та весела. Захоплююсь мистецтвом. На цю спеціальність випадково натрапила в інтернеті) Хочу навчитись чомусь новому й стати найкращою в цій сфері.

 

«Мене звати Уляна, мені 17 років. Закінчила школу міста Києва, у Дніпровському районі. Активно займалася шкільним самоврядуванням та протягом декількох років була лідером школи. З дитинства пов’язую своє життя з творчістю, вважаю себе креативною особою. Дізнавшись про спеціальність «Професійна освіта», зрозуміла, що це буде цікаво для мене, та я хочу навчатись за цією спеціальністю. Від себе очікую: максимального включення в навчальний процес та життя університету. Від навчання очікую: цікавих предметів, дружелюбних одногрупників та мудрих викладачів».

 

 Мене звати Анна , мені 17 років , закінчила школу в місті Боярка, в класі була старостою з 6 по 11 клас , працюю в салоні майстром бровістом, від навчання очікую багато позитивних емоцій, дізнатися багато нового, знайти нові знайомства. Обрала цей факультет по рекомендаціям. Сподіваюся ці 4 роки будуть найкращими).

 

 Мене звати Назар, мені 17років,я з Києва, в школі вчився нормально, в даний момент працюю в ресторані, від навчання очікую позитивних емоцій і нових знань, вибрав цей факультет бо сподобався.

 

 Всім привіт, мене звати Вероніка! Мені 17 років, закінчила Заваллівський ліцей. Активно брала участь в творчих конкурсах. Навчалась на індивідуальній програмі, за станом здоров‘я. Про спеціальність «Професійна освіта», я дізналась по рекомендаціям, та вирішила що хочу тут навчатись, та взяти від цього навчання багато знань для себе. Сподіваюсь, що з одногрупниками найду спільну мову та будемо спілкуватись та товаришувати.

 

Привіт. Мене звати Оля, мені 17 років. Я з міста Коростеня. Брала активну участь у житті школи. Завжди буду рада новим знайомствам та друзям. Від навчання очікую яскравих моментів та багато нового) Обрала саме цю спеціальність за позитивними відгуками на сайті університету.

 

Мене звати Тетяна. Мені 17 років. Живу в с. Рудня. Брала активну участь в конкурсах та спортивних змаганнях (дівчачий футбол, баскетбол). Я почула про цю спеціальність на консультації і вирішила спробувати. Очікую дізнатися багато нового для себе.

 

Мене звати Олександра, мені 17 років. Закінчила ліцей у селі Синяк, що частково й надихнуло мене на вибір спеціальності. Сподіваюсь отримати безцінні знання і чудово провести ці студентські роки).

 

Всім привіт, мене звати Галина, мені 17 років. Закінчила школу у селі Синьків. Від навчання очікую отримати нові безцінні знання та багато яскравих моментів. Обрала цю спеціальність за порадою друга.

 

Привіт усім. Мене звати Назар. Проживаю в невеликому містечку Хоростків. Брав активну участь в житті школи, був старостою. Обирав з-поміж багатьох спеціальностей та чомусь саме ця зацікавила найбільше. Нове місто, нові знайомства .. Сподіваюся, попереду багато цікавих та незабутні моментів та вражень.

 

Привіт усім☺ Мене звати Аня, мені 17 років. Проживаю в с. Вознесенське. Довгий час займалася футболом. Завжди рада новим знайомствам та друзям) Саме ця спеціальність зацікавила на сайті. Очікую позитивні враження від навчання))

 

Всім привіт. Я Саша, мені 17, закінчила школу в місті Хмельницькому. Брала участь в олімпіадах та конференціях. На цю спеціальність випадково натрапила в інтернеті, найбільше мене зацікавила можливість отримання подвійного диплому. Від навчання очікую корисних знань та цікавих зустрічей.

 

Привіт. Я Таня, з міста Ніжина. Закінчила ліцей, навчалась на природничому факультеті, але зрозуміла, що зовсім не моє, вирішила змінювати все кординально. Обрала цю спеціальність випадково. Мені до рук потрапила брошура з презентацією нашого факультету, подивилась, склала в голові пазл можливостей на майбутнє, і вирішила податися. Також можливі поїздки за кордон не могли не справити враження. Від навчання очікую нових знайомств , корисне та цікаве навчання! 

 

Привіт, моє ім'я Софія. Я звичайна 17-річна дівчина з невеличкого містечка Донецької області. З дитинства мріяла бути педагогом, але бути середньостатистичним викладачем у звичайній школі бажання немає. У зв'язку з тим, що спеціальність передбачає широку профільну базу, то вірогідність отримати краще майбутнє стає вищою. Сподіваюсь, що під час навчання я зможу отримати не тільки якісні знання, а й дружний колектив.

 

Привіт) Мені звати Аня, мені 17 років. Я із міста ІрпІнь (Київська область). Люблю подорожувати та заводити нові знайомства, дуже сподіваюсь, що у нас буде дружній колектив. Обрала саме цю спеціальність для того, щоб спробувати щось нове та цікаве, бо раніше я про неї не чула. Чекаю від навчання нових знаний и багато практики, бо в житті вона дуже важлива)) 

 

Привіт. Я Леся і мені 17 років. Народилася в маленькому селі Недашки, що на Житомирщині. В школі активно брала участь в спортивних змаганнях (волейбол та теніс) та олімпіадах. Цю спеціальність побачила в інтернеті, і вона здалася мені досить цікавою. Від навчання чекаю нових знань, вражень та знайомств.

 

Привіт усім! Мене звати Настя, мені 17 років. Проживаю у Київській області. Обрала цю спеціальність, бо вона є цікавою для мене, також має великий кар'єрний зріст. Від навчання очікую нових знань, багато вражень та нових друзів.

 

Всім привіт! Мене звати Ілля. Проживаю в селі Мощун. Закінчив коледж геологорозвідувальних технологій, навчався на спеціальності науки про землю, але після закінчення навчання зрозумів, що це не моє. Цю спеціальність обрав сам, зацікавила можливість навчання за кордоном та можливість отримання подвійного диплому. Від навчання очікую нових знань, та знайомств з новими людьми.

 

Привіт усім. Мене звати Євгеній. Проживаю в с. Шрамківка. Брав участь в житті школи, займаюсь спортом. Дану спеціальність обирав довгий час, але саме ця зацікавила найбільше. Сподіваюся знайду нові знайомства, незабутні моменти та нові історії в моєму житті...

 

Абрамовська Анастасія, захоплююсь фотозйомками та займаюсь візажем. «Професійна освіта» - це новий досвід ,адже багато всього нового (як і нові знайомства, так і місце проживання). Звісно це все дуже приваблює ,тому очікування від навчання у мене фантастичні.

 

Такі вони всі різні, але, водночас, цікаві та унікальні наші першокурсники! Бажаємо нашим студентам цікавого навчання, різноманітного дозвілля та втілити свої прагнення в життя!

Надія Діра,
старший викладач кафедри педагогіки 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook