Студенти-іноземці ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент ЗЕД» показали високий результат на іспиті з курсу «Методологія наукових досліджень з основами інтелектуальної власності»

26 червня 2021 року

 26 червня 2021 р. доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук разом із к.е.н., доц. І.А. Міщенком дистанційно прийняли іспит у студентів магістратури спеціальності «Менеджмент ЗЕД»: Техоуа Кадіо Жан Амос (Tehoua Kadio Jean Amos) (Кот-д’Івуар) і Фадоджу Руф (Fadoju Ruth) (Нігерія) із дисципліни «Методологія наукових досліджень з основами інтелектуальної власності» Methodology of scientific research»).

 

Протягом другого семестру студенти-іноземці вивчали сутність та особливості проведення наукових досліджень, способи оприлюднення результатів дослідження й класифікацію методів наукового дослідження. Більше того, їм було роз’яснено основні етапи написання і захисту випускної магістерської роботи. Під час навчання лектор намагався донести магістрантам останню інформацію, яка є актуальною і важливою в сучасних реаліях. У свою чергу, Техоуа Кадіо Жан Амос і Фадоджу Руф проявили наполегливість, ерудованість й значний інтерес до пізнавального процесу.

 

Звідси, цілком закономірним став результат навчання: обидва студенти-іноземці склали іспит з курсу «Методологія наукових досліджень з основами інтелектуальної власності» («Methodology of scientific research») на оцінку «відмінно».

 

І.А. Міщенко, О.М. Файчук к.е.н., доценти

кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook