У Ніжинському агротехнічному інституті Випуск 2021 – свято, яке чекають всі!

1 липня 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

1 липня, у 126-річницю від заснування навчального закладу, відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр».

Завершення навчання – надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. «Новоспеченим» магістрам доведеться попрощатися з рідним інститутом, а переважна більшість бакалаврів (ми переконані в цьому) продовжить навчання на магістерських програмах з наступного навчального року. Протягом 126 років існування випускниками навчального закладу стали понад 35 тисяч осіб і сьогодні почесним званням «Випускник-2021 Ніжинського агротехнічного інституту» можуть пишатися 226 студентів.

З вітальними словами до випускників звернувся директор інституту Василь Лукач. «Це унікальний випуск адже сьогодні дійсно знаменна подія в історії навчального закладу. Випускається багато креативних, талановитих студентів. Я пишаюся вами, вашими здобутками. Попереду буде їх ще багато в професійні діяльності, чого я вам і бажаю. Не припиняйте навчатися, розвивайтеся і рухайтеся тільки вперед!» Дуже приємно відзначити, що разом зі студентами-випускникам на свято прийшли їхні батьки і друзі. А ще зібралась майже у повному складі науково-педагогічка спільнота та співробітники інституту.

   

І от настав найочікуваніший момент свята урочисте вручення дипломів....

Дипломи освітнього ступеня «Магістр» отримали випускники спеціальностей «Агроінженерія» та «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», що навчалися за заочною формою навчання. (фото тут)

   

З рук директора свій документ про базову вищу освіту отримали випускники факультету інженерії та енергетики. Випускників груп БМ 171, БЕ 171 та БЕ 192ск вітали декан Анатолій Кушніренко та куратор Вячеслав Герасименко. (фото тут)

   

З приємністю директор вручив дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» випускникам спеціальності «Облік і оподаткування» (група БО 171), (фото тут)

   

«Менеджмент» ( група БА 171) (фото тут)

   

та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» (група БТ 171). (фото тут)

   

До щирих побажань долучилися декан факультету Василь Кулик та куратори Інна Дворник і Віктор Литовченко.

З вітальним словом від кураторів виступила завідувач кафедри аграрної Інна Дворник, яка наголосила, що стіни Альма-матер завжди відкриті, побажала найвищих результатів ЄВІ та запросила на навчання в магістратурі. Важливо, що Інна Володимирівна сама є випускницею 2011 року, то ж висловила щирі вітання рідному інституту.

   

Зі словами вдячності й привітання від випускників виступила староста групи БО 171, голова студентської ради факультету агротехнологій та економіки Уляна Голубова, що подякувала адміністрації, науково-педагогічним працівника та всьому колективу за їх працю, за ті умови, знання, можливості, які їх вдалося отримати і реалізувати у стінах Ніжинського агротехнічного інститут протягом цих 4 років.

   

І звичайно ж, яке свято без пісні. Наших випускників своїми творчими дарунками вітали талановиті Анастасія Рибак, Сергій Охонько і неперевершена і така рідна Валентина Панас.

   

   

   

Дорогі наші бакалаври-випускники!

Щастя вам у кожній миті, успіхів у кожній справі,
любові та добробуту у Ваших родинах.
Не зупиняйтесь на досягнутому. Вперед до нових вершин,
а ми завжди Вам допоможемо їх підкоряти.
Вітаємо випускників з отриманням диплому бакалавра
і бажаємо їм успішного вступу до магістратури інституту та НУБіП України! 
 
 
Галина Македон,
завідувач кафедри менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook