Жіноча збірна НУБіП України здобула срібло на кубку України з пляжного футболу серед студентських команд

30 червня 2021 року
     Вже другий рік поспіль жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу розширює свої професійні якості, беручи участь в змаганнях з пляжного футболу. В останні роки жіночий пляжний футбол набуває все більшої популярності в світі. Не виключенням є і Україна.

     Цьогоріч, вперше в історії, жіноча збірна України взяла участь в чемпіонаті Європи серед Національних жіночих команд з пляжного футболу, який відбувався 21-26 червня 2021 року в місті Назаре, Португалія, де посіла 5 місце. Дуже приємно, що у складі команди була студентка гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, Анастасія Терех, яка отримала почесне звання «Кращий воротар жіночої Євроліги з пляжного футболу 2021».
     Пляжний футбол – це цікавий і надзвичайно видовищний вид спорту та водночас, функціонально складний, адже володіння м’ячем на піску потребує від гравця максимальної технічної і фізичної підготовки.
 
     23-26 червня 2021 року в курортному місті Чорноморськ відбулась фінальна частина кубку України з пляжного футболу серед студентських команд. Три дні запеклих пляжно-футбольних протистоянь принесли нашій жіночій команді 2 місце серед найсильніших студентських збірних України. Переможцями стали спортсменки з Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, третє місце посіли футболістки студентської збірної Одеської області. 
  
     Одразу після повернення до Києва наші дівчата, у складі команди «Сервіт», взяли участь в кубку міста Києва з пляжного футболу та готуються до чемпіонату України з пляжного футболу серед жіночих команд, який відбудеться в липні 2021 року в Одесі.
Вітаємо нашу жіночу команду та бажаємо вдалого виступу на чемпіонаті України!
 
Олена Отрошко,

керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook