74 землевпорядника отримали омріяні дипломи бакалавра

27 червня 2021 року
    25 червня 2021 року на факультеті землевпорядкування пройшла церемонія випуску бакалаврів 2021 року. Диплом бакалавра отримали 74 студенти спеціальності Геодезія та землеустрій. Впевнені, що навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України неодмінно запам’ятається новоспеченим бакалаврам насиченими студентськими буднями. Адже тут вони отримали колосальний життєвий і професійний досвід, здобули якісну європейську освіту, зустріли своїх друзів на все життя.

     З Державного гімну України розпочалася урочиста подія. Ведучі заходу Олександр Заєць та Ольга Пронь запросили до вітального слова начальника навчального відділу Шевчука Віктора. Віктор Миколайович передав найкращі вітання випускникам факультету від ректора університету Станіслава Ніколаєнка та ректорату, привітав з отриманням базової вищої освіти юних землевпорядників, побажав всім успіхів, здійснення мрій щодо професійного зростання та запросив продовжити навчання в магістратурі університету.

     Також до вітальних слів приєдналася заступник директора департаменту, начальника відділу державної експертизи документації із землеустрою Держгеокадастру, випускниця факультету землевпорядкування Ольга Лахматова. "Це лише проміжний крок у вашому житті. Навчаємося ми все життя. Тому бажаю вам продовжувати навчання, отримати фах і працювати за ним", – зазначила гостя.

     В цей святковий день особливо радісно випускникам було почути вітання декана факультету Тараса Євсюкова. Адже хто, як не він бачив всі їх злети і падіння під час навчання, але завжди підтримував і допомагав. З уст декана прозвучали привітання зі святом. Адже це особлива подія в житті випускників. "Це унікальний випуск. Багато креативних, талановитих студентів. Я пишаюся вами, вашими здобутками. Попереду буде їх ще багато в професійні діяльності, чого я вам і бажаю. Не припиняйте навчатися, розвивайтеся і рухайтеся тільки вперед!" – побажав декан.

     Після цього відбулося те, чого всі чекали чотири роки, до чого впевнено і наполегливо йшли – вручення омріяних дипломів за участю гостей Віктора Шевчука та Ольги Лахматової. Також грамотами і подяками були нагороджені випускники за активну участь у студентському житті. Їх вручив заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко.

  

     Від імені випускників зі словами подяки виступили старости академічних груп Маргарита Івашина, Оксана Янко, Вікторія Покотило. Емоції переповнювали випускників факультету землевпорядкування. Вони сердечно дякували за найкращі роки свого студентського життя та чудову освіту викладачам, деканату, кураторам. За цей час університет став справжньою домівкою для молоді, яку вона згадуватиме з теплотою і радістю.
     Також до вітань приєднався голова студентської організації факультету Олександр Вертелецький, а студентська організація підготувала для випускників своє привітання. Послухали студентку 1 року магістратури Євгенію Малу та студентку групи скороченого терміну Владиславу Прохоренко з їх піснями, студента першого курсу Олександра Ганджука з авторським віршем. Студенти 1 курсу підготували для випускників запальний танок.

     Приємно і водночас сумно проводити такі заходи, але всі ми не прощаємося. Колектив факультету землевпорядкування бажає новоспеченим бакалаврам успіхів і чекає побачити їх наступного навчального року знов нашими студентами, але вже на магістратурі!

В добру путь!

 

Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook