Лекція для магістрів 1го року навчання на тему: «Розвиток системного управління якістю»

17 лютого 2021 року
Доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Наталею Драгнєвою 10 лютого 2021 року було проведено лекцію для магістрів факультету аграрного менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» 1 року навчання (куратор - Троян А.В).
  
 
Застосування сучасних інноваційних підходів щодо викладення матеріалу, а також підвищений інтерес з боку здобувачів вищої освіти забезпечили позитивну атмосферу лекції, в ході якої були розглянуті питання трансформації етапів системного управління якістю, японський, американський та європейський підходи до управління якістю продукції та послуг. Лекцію супроводжувала вдало підготовлена презентація, що доповнювала теоретичний матеріал, містила графічні та фотографічні дані, цікаві відеоматеріали.  
 
 
 Викладання змісту лекції було логічним, аргументованим та доступним для сприйняття студентами.
 
 
Наталя Драгнєва продемонструвала  вміння зацікавити студентів новим матеріалом, зосередити їхню увагу на головних концептуальних положеннях, створити творчу та робочу атмосферу заняття. Лекція була проведена на високому науковому та навчально-методичному рівні.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook