Ведено в дію оновлену версію Великої хартії університетів

21 червня 2021 року
     З нагоди 32-ї річниці Великої хартії університетів 16-17 червня ц. р. було проведено онлайн-конференцію «Цінності та відповідальність університетів: відповідь на виклики майбутнього», що було приурочено до введення в дію нової версії Великої хартії університетів 2020.
 
     Дана конференція планувалася до проведення ще у 2020 році та через пандемію Covid-19 перенесено і все ж проведено в онлайн форматі. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко ще в минулому році ініціював обговорення можливих змін до нової версії Хартії та подав пропозиції до організаційного комітету Хартії. Після узагальнення всіх пропозицій від підписантів першої версії Хартії Станіслав Ніколаєнко підписав оновлену версію Хартії
     Участь у онлайн конференції прийняв проректор Вадим Ткачук. З початком конференції до учасників звернувся президент керівної ради Хартії Партрік Діане (Канада).
     Звернення всіх доповідачів звертали увагу на зміни, які відбулися з моменту підписання першої версії Хартії та потребу формулювання відповідей на такі виклики університетською спільнотою заради кращого майбутнього суспільства.
 
     З оновленою версією Хартії можна ознайомитися тут: http://www.magna-charta.org/magna-charta-universitatum/sign-the-magna-charta
 
Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook